frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Vinn-vinn

Kategori: Allmänt

 
Jag vet inte om jag vågar blogga efter mitt förra inlägg. Jag blir varm och väldigt berörd av all er fina respons. Alla gillningar. Tusen tack. Det är lätt att skriva fint om något som man på riktigt  uppskattar och är djupt tacksam för. Det finns så många exempel på motsatsen. Men ändå. Tack tack tack.
 
 
"När flyttar mamma och pappa då?, undrar mannen som hjälper mig att få ut ett paket från Postnord. Jag ser sannolikt väldigt frågande ut. "Eller va? Är du mamman? Jag trodde du var dottern.", fortsätter han. Ha! Fy fan vad gött! [Hoppsasteg och dansa runt på stället] I love you, postman! I love you. I love you. I love you. I love you. Sparade som in typ en 28 år i ett nafs. Det är inte varje dag man gör det.
 
En brytpunkt i våra liv närmar sig. Ett vägskäl. Ett hej då till det som varit och ett hej till det nya. Vad definierar ett hem? Människorna i den. Säger jag. Familjen. Jag kan bo var som helst. Om jag har dom mina med mig. Mina utvalda saker och möbler är inte så mycket värda om jag inte har dom jag älskar runt omkring mig. Sakerna är inte viktiga egentligen. Men jag älskar vackra saker. Det tillför något. Det tilltalar mina sinnen. Så jag flyttar mitt hem med mig. Jag älskar huset på Kastellgatan. Men jag tänker att det kommer bli ännu bättre på Sälsten. För oss. Vi flyttar till naturen och vattnet. Lugnet på landet fast i stan. Jag längtar. 
 
Vi packar, packar och packar. Rensar och slänger. Skänker och säljer. Vårt hem börjar bli tomt nu. Mer och mer bara ett skal. Ni kanske undrar om vi inte ska ta med oss någonting till vårt nya hem? Mr KBS har ju som lagt ut stora delar av vårt boende till försäljning. Till er vill jag säga: Oh yes we are. Vi tar med en hel del. Men det är så mycket som är platsbyggt på Sälsten, så det blir många sängar, skrivbord och förvaringsskåp av olika slag över. Som vi passar på att göra oss av med redan innan flytten. För att slippa flytta dom mer än en gång. Plus att det är roligt att sakerna kommer till användning. Jag gillar återanvändning. Vinn-vinn. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: