frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Inte gråta

Kategori: Allmänt

 
 
Nycklarna till Kastellgatan är nu överlämnade till husets nya ägare. Känns otroligt härligt att huset hamnat i rätta händer. Hos världens finaste familj. Som verkar så lyckliga över sitt nya hem. Precis som vi var för sju år sedan. Men det var också oväntat känslomässigt jobbigt. När vi skildes åt efter kontraktsskrivningen kom tårarna. Hade försökt hålla mig i en och en halv timme. [Inte gråta. Inte gråta. Inte gråta. Lugn och fin nu. Andas. Inte gråta.] Men ett känslomässigt regnväder drog förbi. Jag var galet trött, sjukt förkyld, ont i rygghelvetet och halvt ihjälstressad. PMS och fin present från husköparna på det. Och lättnaden över att ha ett projekt mindre. 465 kvadratmeter färre. Det var mer än vad jag klarade av. 
 
Längtar efter vardag. Att bli frisk och pigg. Till att vi kommit i ordning. Till att kunna hitta barnens tandborstar och värmeljusen. Men mest av allt längtar jag till när jag kan ta surfbrädan under armen och lunka ner till stranden. Guppa runt på vattnet. Andas havsbris och fågelskit. Känna sanden under tårna. Och vinden i håret. 
 
 
Ps. Grattis Daniel på födelsedagen! Love you. Ticket to the moon väntar på dig. Ds. 
 

Kommentarer

 • Angelica säger:

  tråkigt och sälja och "gå vidare" men nya äventyr väntar så det blir nog kanonbra det där (:

  Svar: Separationsångesten har jag ofta nära till. Sån är jag. Men det känns rätt och bra. Trots allt. :)
  froken_sot

  2016-09-30 | 09:52:37
  Bloggadress: http://lillglimt.blogg.se/
 • Helen säger:

  Hej! Jag känner inte dig och du inte mig men måste bara säga att jag blev så glad då jag förstod vilka som tagit över huset på Sälsten som man sett i alla år och önskat ett bättre öde. Och nu verkar det få det!! Det är så roligt att åka/gå förbi där och se det som växer fram. Att huset fått komma fram ur träden också! Stort lycka till i nya huset!!

  Svar: Hej! Tusen tack, vad roligt att höra!
  froken_sot

  2016-09-30 | 13:12:07

Kommentera inlägget här: