frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Semesterbubblan

Kategori: Allmänt

 
 
Oh sweet lord. Vilken sommar. Hur många stranddagar ska vi få i år? Och surfdagar. Jag bugar och bockar. Är otroligt tacksam. Jag försöker att göra så lite som det bara är möjligt. Det går himla bra. Spretar med tårna i sanden. Mest hela dagarna. Läser massor. Känner mig väldigt trög i tanken. Har ingen lust att skriva. Riktig semesterhjärna. "Do not talk to me. My brain is on vacay." Utgångsläget var ju inte heller särskilt gynnsamt. Om vi säger så. Semesterbubbla hello. 
 
 
Idag bröt vi rutinerna att göra nada och drog till Rotsidan som är ett naturreservat åt Nordingråhållet. Premiär för oss alla. Stora vågor och klipphällar all over the place. Himla fint. Hit vill vi absolut åka igen. Om du mot förmodan inte varit där, go.
 
Ps. Nu har jag tagit hela jäkla linan. Det är dags att spänna upp slacklinen mellan två andra tallar. Hurra! Ds.
 
Ps igen. Försöker njuta av ett glas rött och lite mögelost med köksfönstret öppet för att vi inte ska svimma av värmeslag. Men den sjukt äckliga soplukten utifrån köksfönstret (och soptunnorna) gör det svårt. Känner inte ens mögelostlukten. Hur är det möjligt? Ljuvligt problem. Ds.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: