frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Såld!

Kategori: Allmänt

 
Huset är sålt. Jippie! Äntligen ska vi få sova. Både vi och köparna. Det är inte lätt att sälja eller köpa hus. Det ska gudarna veta. All rensning, alla städningar (tusen tack för ovärderlig hjälp, mamma), visningar, väntetid och förhandlingar. 
 
"Det är nog inte så smart att bli smått förälskad i husspekulanter, men jag är sällan smart i sådana här situationer. Vill att just dom ska köpa vårt hus. Punkt. Och där har vi ännu ett skäl till varför man ska anlita mäklare vid husaffärer. Jahapp. "The world's greatest" spelas på högsta volym. Det är kärlek i luften på Kastellgatan. Tack. Det behövdes. Kärlek till alla. Och glad påsk såklart." Så skrev jag i ett bloggutkast den 24 mars i år. Efter att vi träffat dom blivande husägarna Henrik och Emma här hemma. Ett blogginlägg som aldrig publicerades. Tänkte efter en stund och kände att det nog inte var så strategiskt att skriva. Trots allt. Oavsett hur mycket jag än kände att jag ville dela hur jag kände. 
 
Huset kommer att tas över av en familj som verkar känna lika mycket för huset som vi gör. Så underbart att se hur glada dom blev. Känns fantastiskt fint att veta huset att är i goda varma händer. Stort tack till Caroline (och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling såklart) för proffsig och härlig mäklarhjälp. ❤️
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: