frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Ohälsosamt distansförhållande

Kategori: Allmänt

 
Jag är rädd att sjukgymnasten håller på att sabba min och makens samliv. På riktigt. Jag sover numera med en jättestor avlång kudde mellan benen. På rekommendation av min sjukgymnast. Mycket sensuellt. Håller om den istället för maken. Som ett jättestort gossedjur för vuxna. Jag skojar inte.
 
Det är rätt skönt. Om jag ska vara ärlig. Kudden ska avlasta benen och höften på något vis och därmed skona ryggen min. För att jag inte ska vakna av smärta när jag behöver vända på mig. (Brukar även rekommenderas för höggravida. Va? Näst intill oförskämt känner jag. Jag är inte gravid! Fast orörlig som en gammal tant.) Det fungerar dock rätt hyggligt. Mot det ryggonda. Det gör det. Fast maken känns väldigt långt bort. Onödigt långt bort. Ett ohälsosamt distansförhållande. Här är det minsann inte lätt att komma till. Inbrottssäker som jag numera är. Det här kan aldrig vara bra i längden. Behöver nog införa kuddfria dagar inom kort. 
 
 
Det händer hur mycket som helst på Sälsten. Tak och väggar på G. Målning på G. Orangeriet på G. Uteduschen på G. Jihaa!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: