frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Ner i källaren

Kategori: Allmänt

 
 
Jag har äntligen vågat mig ner i källaren. Till makens stora glädje. Med viss [nå jävulskt mycket] vånda innan, det medger jag. En [flera] sopsäckar vid min sida. En Erikshjälpen-hög. En KBS-hög (sorry för Daniels spamande). En spara-hög. En sopkvast. Och en dammtrasa. Först ångest. Var börjar man någonstans? Vilken röra ska man oreda i först? Dammigt och huller om buller. Mumma. Sedan infinner sig faktiskt en lättnad. Himla skönt att rensa. Låta sakerna rulla vidare. Antingen få vila i frid eller komma till någon som kan ha nytta av dom. Återanvändning är ett fint ord. På så många sätt. Vi får träffa en hel massa härliga människor också. Som är glada och exalterade över sina fynd. Några skickar bilder på hur fint det blev där hemma. Det känns nästan som lite julafton. 
 
Så lite grejer som möjligt ska vi ha kvar. Av det som finns i källaren. Utöver det vi behöver alltså. Det kan ju vara en fördel vid husvisningen om folk faktiskt kan röra sig där nere och se vad de eventuellt köper. Man blir som lite lättare. För varje grej som ryker. Som en varmluftballong. På väg mot molnfri höjd. Så känns det. Vi kastar säck efter säck. Och är snart redo att lyfta mot Sälsten. Skepp ohoj. Eller vad man nu säger.
 
Ps. Stolarna ovan läggs ut efter visningen. Kanske. Ds.
 

Kommentarer

 • Jenny säger:

  Det är ju vid flytt man inser hur vansinnigt mycket prylar man har, hur lite av det man egentligen använder och hur skönt det är att bli av med det. Men ändå; vart lägger du ut era grejer till försäljning?😉 Hälsningar från en som inte lärt sig...

  Svar: Precis! Angående allt. :) Vi lägger ut det på en fb-sida som heter KBS Härnösand Köp Byt Sälj. :)
  froken_sot

  2015-10-01 | 19:00:22
 • JUNITJEJ säger:

  Underbara stolar!

  2015-10-27 | 17:44:57
  Bloggadress: http://www.junitjejen.se

Kommentera inlägget här: