frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Härnön runt

Kategori: Allmänt

 
 
Lite lättvindigt föreslog jag på frukosten imorse att vi skulle kunna paddla runt Härnön idag. Vi har pratat om det förut, men som inte kommit iväg. En kvart senare sitter vi i en färdigpackad buss på väg ner till Simhallen. Det gick så fort att komma iväg. Det skulle visa sig att det inte gick fullt lika snabbt att paddla runt ön.
 
Jäklar vad stor Härnön är. Mycket större än jag trodde. Det var långt att paddla. Mycket långt. Jag vet inte hur långt det är, men tro mig det är tillräckligt långt. Ett maraton i stå-upp-paddling. Med mycket varierande väder. Vi upplevde nästan allt utom snö. Och drivis. Ett tag var jag på allvar riktigt rädd att det skulle gå helt åt h. Och låt mig tillägga. Jag kommer inte kunna äta en energibar på mycket mycket länge. Kanske inte heller banan.
 
Men vi gjorde det! We made it! Jag är galet trött i kroppen. Som Daniel sa. Jag har inte ont i vänster kind, men resten värker. Det tog två minuter för mig att komma ner i barnets position. Två minuter. Men jag är himla glad och stolt att vi tog oss runt. Och vi hade skoj. Inte ett bråk. Eller en sur min. Trots 10 oftast mycket slitiga timmar till havs. Inklusive flera depåstopp och en husvisning. Tack för vattnet, Frippe!
 
 
 
 

Kommentarer

 • Jenny säger:

  Wow, starkt gjort!! Älskar sup, har dock inte provat någon längre tur ännu, detta inspirerar!

  Svar: Åh, tack! Kul att det inspirerar dig! Det var en underbar naturupplevelse. Det är så härligt också att upptäcka nya guldkorn att besöka från land. Kolla vädret bara innan du ger dig ut. Och var två. :) Kram!
  froken_sot

  2015-09-06 | 22:04:37
  Bloggadress: http://www.jennylundgren

Kommentera inlägget här: