frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Fucking jäkla mardröm

Kategori: Allmänt

 
 
Jag är i ett fucking vakum. I en parallell tillvaro. En parallell fucking jäkla skitmardröm. Sämre än vid skilsmässan och det säger en del. Tusen miljarder gånger värre. En mardröm som jag vill vakna upp från. Bli omfamnad och lugnad av att det inte är på riktigt. Fast det är på riktigt. Det bara är så det ser ut just nu. Jag måste acceptera det.
 
Vi försöker lägga ett pussel vars bild hela tiden ändras och vars pusselbitar bara blir fler och fler. Det känns som om vi famlar i mörkret. Så komplext. Så suddigt. Så svårt. Så livsviktigt. Försöker tänka att det behöver bli såhär för att det ska kunna bli bra i framtiden. Äntligen har alla hoppat med på tåget. Äntligen får vi den hjälp som vi så länge efterfrågat. Äntligen kanske vi kan närma oss en lösning. Jag ber varje dag till vem eller vad det nu är som finns där uppe att vi behöver få en vändning snart. Ett steg i rätt riktning. Detta helvete önskar jag ingen. Inte någon. Inte en endaste liten ondskefull vilsen själ. 
 
Jag försöker ta en dag i taget. En timme i taget. Ett andetag i taget. Andas in. Andas ut. Vara i det omänskliga lidandet. Utan att ta över det. Utan att det äter upp mig. Utan att den gränslösa bottenlösa sorgen sliter sönder mig. Eller den paralyserande rädslan tar över mig. Jag vägrar. Låta det ske.
 
Känner kärlek och allt stöd runt omkring oss. Det som gör att jag kan stå upp. Trots allt. Käre gode gud jag ber dig, snälla hjälp mig. Hjälp oss. Nu. Tack på förhand.
 

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Skulle inte kunna uttrycka den känsla ,du brottas med på ett omänskligt plan,på ett bättre sätt.
  Du skall veta att det är många som sänder vädjan till "någon" för att lätta på detta kramptillstånd!
  Farfar

  Svar: ❤️
  froken_sot

  2015-10-28 | 08:05:40

Kommentera inlägget här: