frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Jag vet inte

Kategori: Allmänt

 
 
 
Vill jag bli yogaistruktör? Vill jag leda yogaklasser? Jag vet inte. Jag älskar yoga. Jag gör det mer eller mindre varje dag. Det är min livlina. Min egen bubbla som jag går in i. Med mig själv. För mig själv. Ibland sida vid sida med någon annan. Med stela kroppen min. Med tankar huller om buller. För att få ordning på hela mig. 
 
Frågan kommer tillbaka. Från olika håll. Men vill jag? Är mitt liv i rätt läge nu? Orkar jag? Det har lugnat ner sig. En smula. Lite mer ordning och struktur. Barnen har inte samma behov längre. Fast jag vill orka och kunna finnas där. För dom. För mig. När dom behöver mig. Vara flexibel. För deras skull. Det är det viktigaste. För mig. Hela tiden.
 
Att få dela med sig av yoga är härligt. Det skulle vara spännande. Kanske lite för spännande. Och jag är glad. Stolt. Smickrad. Det skulle vara roligt att få fördjupa mig ännu mer. Men skulle jag orka lyssna på min egen röst? Babblandes. Stakandes förklarandes. Allas ögon mot mig. Nervositet när jag ska vara balansen personifierad. Jag vet inte. Kanske om jag får göra det på mitt sätt. Det som hjälpt mig. Det som hjälper mig. Det jag tror på. Eller så är jag kvar i min sköna bubbla. Det blir bra. Hur som helst. Ska bara känna efter lite. 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: