frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Familjen annorlunda

Kategori: Allmänt

 
 
Nu har vi sagt hej då. Till världens underbaraste paradis. Jag gillar verkligen inte avsked. Det gör ont. Vill inte. Jag hoppas vi kan komma tillbaka en dag. Tänk att människor faktiskt bor där på riktigt. Lyllos dom.
 
Det var så stjärnklart. Till och med deras måne är glad. Strax innan halvmåne smilar den upp sig i ett stort glatt leende. Jag hade glömt bort att den ser så ut. På den här sidan av jordklotet. Jag känner att det gör mig lite yr. När jag försöker tänka på var vi befinner oss i förhållande till solen. I förhållande till Sverige. Plötsligt känns tyngdlagen lite osäker. 
 
Familjen annorlunda ska nu ska inta ett vintrigt New York. "Vad är det för vitt som ligger på marken?", undrar Isaac. Hello snö. Vi kände inte igen dig. Det var ett tag sedan.
 
Nio bagage som ska checkas in. Plus handbagage. Och fyra barn i varierande åldrar. Samt en Daniel. Och så jag. Det är supersmidigt. Min syster skulle få en hjärtinfarkt om hon var med. Minst. Det här med att semestra med fyra barn i NY kan bli ett äventyr. Vi ska kryssa mellan gula taxibilar och såklart bestiga Empire State Building och Frihetsgudinnan (skojar bara). Here we go! Önska mig lycka till. 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: