frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Den optimala frullen

Kategori: Allmänt

 
 
Yogaplatsen imorse. En stor sköldpadda och flera lekande valar som sällskap. Dom är så fina. Lekfulla. Fridfulla. Man kan lära mycket av naturen.
 
 
Man kan inte börja med vad som helst. Om man ska få den bästa smakupplevelsen. Kunna njuta maximalt. Och inte bli för mätt. Självklart inte. Tycker jag. Det kräver en hel del prövande innan man vet. Hur man väljer den perfekta frukosten. På en frukostbuffé.
 
Jag startar med te och rostade scones med tunna skivor rökt lax, citron, philadelphiaost, röd lök, grönsallad, gurka och kapris. Ha! Sedan tar jag jordgubbar, papaya med lime, grön gul och röd melon, grapefrukt, apelsin samt ananas. Yes! Med vispgrädde. Såklart vispgrädde. Även om den gör mig mer mätt än vad som känns nyttigt. Till det, kaffe med lite mer än en skvätt mjölk. Det är min absoluta favoritfrukost. På Hawaii. Alla i familjen har olika upplägg för att nå den optimala frullen. Vissa njuter mer av omeletten. Äggröran med knaperstekta bacon. Flingorna. Våfflorna. Pannkakorna. Som livet i övrigt med andra ord. 
 
 
Sista surfkvällen i dom varma vågorna. Jag, Olivia & Adrian. Vi vill inte lämna Big Island! We love it here!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: