frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Baksmälla

Kategori: Allmänt

 
Oj oj. Vilken baksmälla jag har. Hello, hangover. Tidsomställning i kombination med någon få timmes sömn. Men mest av allt över att bryta upp från en fantastisk resa med barnen och D. Vi har varit på så otroliga ställen. Tillsammans. Som frånskild förälder är det den största lyxen. Dela den där vardagen ihop. Och det blir vardag en hel del på en långresa. Tro det eller ej. Även på Hawaii och i New York. Det där härliga, svåra, roliga, utmanande, kärleksfulla, påfrestande, utvecklande och skitjobbiga vardagen. Det är det som är livet. Det superviktiga.
 
Vill faktiskt inte komma hem. Vet inte om det någonsin hänt. Hittar inte ens i mitt eget kök längre. Men den första mjölkhandlingen är gjord. Och jag har pratat med Isaac i telefonen och vi har drömt oss tillbaka för en stund. Sannolikt kommer vi aldrig någonsin kunna göra en resa som på något sätt motsvarar den här. Någon av oss. Det lämnar en blandad känsla i magen. Varför måste det alltid vara så? 
 
Ps. Två bra saker som hänt. Det verkar på något sätt ha blivit vår här hemma. Och Olivia har lärt Edvin att knyta skorna. Hon har lyckats med det ingen annan lyckats lära honom. Hurra och tack! Ds.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: