frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Sälsten-Lustholmen

Kategori: Allmänt

 
 
SUP-bräda betyder stand up paddle board. SUP-paddling var förra året världens snabbast växande vattensport. Och jag fattar varför. Om man bor nära vatten är det ett otroligt härligt sätt att ta sig fram mellan öar eller bara upptäcka nya fina platser i närområdet. Från vattnet. Vara mitt i naturen och samtidigt få jättebra träning. Om man vill. Det krävs balans och styrka. Men det är lätt som en plätt. Och himla kul.
 
Idag tog vi oss en SUP-tur från Sälsten till Lustholmen på Vägnön. Åt en glass i solen och paddlade hemöver igen. Någon annan dag ska vi packa ner jeans och t-shirt och paddla bort till Sågverket och kolla in utställningen med bl.a. Carina Seth Andersson. Dricka en kopp java. Va? Hur bra är inte det? Och såklart skulle det vara roligt att paddla Härnösand-Hemsön. Allt blir så nära när man inte behöver köra toklånga omvägar med en massa 50 och 70 sträckor. Och vänta på färjan. Eller hur?
 
Vi lockade ut syrran med familj också. Så nu är hon också fast. Sorry, älskade syster. Det här kan bli dyrt. Men otroligt mycket billigare än en häst. Puss!
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: