frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

4th of July

Kategori: Allmänt

 
 
Mina fötter har inte varit så skitiga sedan barnsben. Svarta och ömma. Fulla med sand och kvistar. Men lyckliga. Dom kastade av sig skorna efter välkomstskålen och dansade sedan fritt galet många timmar på en brygga i solnedgång och månsken. På en himmelskt rolig fest vid Södra Sundet. Spegelblankt vatten. Sommarljus som inte ville ta slut. Mat, musik, mingel och dans med härliga människor.
 
Min dotter med kompis tittade förbi. Jag hoppas att jag inte traumatiserat dom för livet. "Men mamma! Vad du DANSAR [fnissigt och chockat]!?! Är du berusad?" Hm. Lite lagom. Ingen idé att låtsas om något annat, egentligen. Men att medge rakt upp och ner. Där och då. Ja, det hade varit rätt. Men jag gör inte alltid det rätta. Verkligen inte. Jag hör mig själv säga "nej då!". "Men mamma, dansen mot PÅLEN då?!" Här grimaserar den ömma ansvarsfulla modern lite. Flackar med blicken. Satan. "Va?! Jaha, det! Det var bara på skoj." Vilket det var. Men ändå. Jag säger som en vän till oss, skjut mig.
 
Tack för en oförglömlig fantastisk eftermiddag, kväll och natt Jörgen. Roligaste sommarnatten på mycket mycket länge. Kommer inget mer att hända i sommar så gör det inget. Vilken jäkla fest. Och vilken himla tur för oss Härnösandsbor att du flyttat tillbaka. 100 procent utveckling redan nu. Det här kommer bli bra. Du är precis vad Härnta behöver. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: