frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Du är vad du lajkar

Kategori: Allmänt

 
”Får jag ställa en korkad fråga?” frågar jag. ”Gärna! Så uppfriskande!” utbrister den arma hjälten. (Jag fick bara 37 procent intelligens i det datorprogram som via facebook analyserar dina ”likes” och därefter bedömer bland annat din personlighet. Jag tänker att jag då borde ha rätt att ställa extra mycket frågor. Det ligger i sakens natur som vi säger inom juridikens värld. 63 procentig nedsättning i intelligens är inte kattskit.) Hur som helst. Vad skönt att få ett sånt svar. Jag älskar såna människor. Som lyfter upp en. När dom har guldläge att göra sig rolig på ens bekostnad. Kände för att passa på och ställa en hel drös med andra frågor också. När jag ändå höll på. Men jag hejdade mig. Vill inte bränna mina frågemöjligheter inför framtiden.
 
Apropå att vara korkad så körde jag in garaget i förrgår. Bang. Vad fan var det!? Tänkte jag. Förvånad vände jag mig om. Glömde visst att öppna garageporten innan jag försökte köra ut. Inte så bra. Men jag skyller på att jag är trött. Och stressad. Det krävs ingen raketforskning för att komma fram till det. Ha!
 
Daniel kom hem från Spanien igår sent. Efter åtta långa dygn borta. Krasslig men äntligen hemma. Det känns lite som att bli kär på nytt. Efter sex år. På riktigt. Vill vara nära. Komma ihåg varje liten kontur. Se om dom finns kvar. Höra om hans resa. Berätta vad som hänt här hemma. Titta in i hans ljusblå snälla glada kärleksfulla blinkande ögon. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: