frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Äktenskapsfientliga attribut

Kategori: Allmänt

 
 
Jag hittade ett nattlinne långt in i garderoben. Ihopknycklat och undangömt. Det blå-vit-randiga hellånga nattlinnet från Polarn & Pyret.  Det nattlinnet som min f.d. make höll på att dö när han såg. Tror jag. Jag glömmer aldrig hans min. "Hm." [HJÄLP! VAD I HELVETE HAR HON PÅ SIG! HAR HON FÖRVANDLATS TILL EN HEMMAVANDRANDE TANT FÖR ALLTID!] Han sa inte något såklart. Snäll som han är och var. Och jag tänkte "mjukt och skönt. Vardagsmysigt och fräscht." Det passade ju dessutom så fint till våra småknoddars randiga mjuka giftfria barnkläder. Småbarnsbubbla hello. But not so very sexy. Såklart. Inte så värst. Där och då. Så här i efterhand kan jag förstå det. Jag misstänker att just det här nattlinnet kan ha mördat mitt första äktenskap. Tänk om det var början till vår nya vänskapliga relation. Shit. Jag sitter nu i soffan iförd detta skräckinjagande farliga nattlinne. Läpparna fulla av herpes också. Jag är helfräsch. Tur att Danne är borta. 
 

Kommentarer

 • Dannelino säger:

  Så vacker blogg och brud. Bildskön trots nattlinne och herpes.

  Svar: Love u ❤️
  froken_sot

  2015-01-18 | 15:57:02
 • Emma NL säger:

  Är det nu jag bör omvärdera mitt liv? Har två sådana långa nattlinnen. Rödvitt och multifärgat. Går nog oftare klädd i dom än andra mäniskokläder. Hjälp.

  Svar: Haha, inte hjälp utan snarare "va bra vi har det och passar för varann." Låter som fina nattlinnen! 👌🙋
  froken_sot

  2015-01-18 | 21:43:25
 • Anne säger:

  he he, en så kraftfull och vacker kvinna klär även i blå-vit randigt nattlinne ❤️ det tror jag blev en stark insikt för ditt snälla ex och ett konstaterande av din nuvarande om han råkar komma hem 😊

  Svar: Tack snälla du! ❤️
  froken_sot

  2015-01-18 | 22:09:16

Kommentera inlägget här: