frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Rawdumpad

Kategori: Allmänt

 
 
Jag sitter i ett skyltfönster. Och käkar min lunch med mig själv. Jag som gillar att tjuvkika på folk har hittat det optimala lunchstället. Det är premiär för mig på Ekolivs. Syrran har "pusslunch" idag. Vad är det överhuvudtaget? På våran fredag och allt. Men jag förstår henne. Om jag ska sluta vara ego för en minut. Se utanför mina behov. (Inga fredagspannkakor, hjälp!!) En sån lunch kan jag tänka mig att ha imorgon. På alla hjärtans dag. Det låter härligt. Och borde inte vara alltför mycket uppförsbacke att få igenom.
 
Så jag är alltså dumpad idag. Jag saknar hennes sällskap. Även om jag är väldigt trevlig att vara med. Så kommer jag nog ännu mer till min rätt i hennes sällskap. Klassisk musik strömmar ur högtalarna. Lite fredagshoppfull. Jag väntar på min lasagne med zuzzini modell raw. Och när den kommer. Den är superfin. Och god. Tänker att det kanske var tur att jag blev dumpad. Ändå. Trots allt. 
 
Ps. När man sitter i ett skyltfönster hinner man se en väldans massa människor passera. Sett lokalbefolkning som jag inte visste levde fortfarande. Som jag inte sett sedan jag var liten. Sköjigt. Ds.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: