frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Kommer inte ihåg

Kategori: Allmänt

 
Snart får vi nycklarna till vårt nya hem. Snart kan jag lägga mig ner på ett tomt delvis upprivet golv och bara titta upp i taket. Drömma mig bort. Göra en ängel i rivningsdammet. Det blir bra. Jag längtar.
 
Det finns så mycket själ i gamla hus. Som om dom försöker berätta något för oss. När jag är där känns det som om jag får en lång skön varm kram. Ett kärleksförhållande. Redan innan det är inlett. På riktigt.
 
Apropå kramar. Jag kommer inte ihåg när jag senast fick en riktig kram av honom. När han kramade mig innerligt. Jag kommer inte ihåg. Jag får lite lätt panik av det. Jag trodde det skulle bli så många fler sådana tillfällen. Ni vet alla dom där händelserna i livet som är så självklara att man inte ens tänker på dom. I vardagen. Det som egentligen är en massa fantastiskt guldströssel. Som man borde vara så himla tacksam för. Varje gång. Men som vi knappt ser förrän den dagen det inte är så längre. Så mitt tips är. Ta inget för givet. Var närvarande. Var inte så självupptagen. Stressad. Njut. N j u t. Medan du kan.
 
Så jag kommer faktiskt inte ihåg den sista gången. Hur jag än försöker att minnas. Kanske kommer det nya kärleksfulla varma kramar en dag. Kanske. Jag hoppas det.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: