frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Vardagsskimmer

Kategori: Allmänt

 
Jag har börjat jobba igen. Det är helt okej. Jag har haft en härlig semester. Noll prestation och hundra procent avkoppling. Och det är rätt skönt med vardag och rutiner. Även om jag är en smula trött på morgonen när väckarklockan ringer.
 
Jag har inte slagit på min jobbmobil en gång den här sommaren. Den har legat på jobbdatorn. Avstängd och vilande även den. Igår när jag slog på den ploppade jag upp på skärmen. Jag i New York. På bröllopsresa. Iförd brudklänningen. På språng. Jag är glad. Pigg. Lycklig. Jag älskar den bilden. 
 
Om nio dagar har vi bröllopsdag. Vår fjärde. (Tror jag!?) Daniel har kommit hem från USA då. Jag saknar alla vardagliga rutiner vi har tillsammans. Frukosten på framsidan i morgonsolen innan jobbet. Kaffet på baksidan när vi summerar dagen. Middagsfixet. Träningen ihop. Hänget. Hans oändliga tålamod med mig. Hans pepp. Hans stora stora hjärta. Hans blonda kalufs. Han är min bästa vän. Och partner. Med honom behöver jag inte prestera. Vara bäst. Jag kan bara vara mig själv. Det är lyx. Ja, ni hör. Vardagen får ett lätt förtrollat skimmer över sig. När han inte är hemma. 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: