frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Tjoho lördag!

Kategori: Allmänt

 
 
Idag är det i mitt huvud lördag. Jag tänker så eftersom jag är ledig på måndag. Jag lägger ner en del tid på att påminna mig själv vilken dag det är. Så att jag inte glömmer bort att njuta av min tid. Det innebär en sån här vecka att jag det blir några extra fredagar och lördagar i mitt huvud. Och följaktligen nästa vecka blir det en del justeringar på samma sätt. Eftersom jag är ledig måndag blir tisdagen inte en vanlig tisdag utan mer som en måndag som snabbt övergår till en onsdag. Det uppskattar jag.
 
Imorse tittade Daniel på mig där jag låg i det där nattlinnet som jag tror mördade mitt första äktenskap. Inte nog med att jag hade det på mig. Jag hade det ut och in. Och fram och bak. Lappen där framme som en liten haklapp med tvättråd. Fyrtio graders tvätt. Med liknande färger. Ingen torktumling. Två bluppar om jag skulle få för mig att stryka den. Han flippade lite med tvättlappen och log. Jag kommer inte ihåg vad han sa. Men det var något snällt. Uppmuntrande. "Jag går och fixar frukost åt dig", sa han sedan innan han gick upp. Gjorde en liten glad lördagsdans och drog iväg ner. Han är en hjälte.
 
 
Äggmålningen igår var klurig. Svårt med tunn penna på lite lätt skrovlig yta. Men fint blev det. Omålade ägg från Panduro. Deras förslag på mönster på äggen måste varit gjorda av ett proffs. Visade det sig.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: