frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Umeyoga i Härnta

Kategori: Allmänt

 
 
Sportsgym har börjat med yoga nu i höst. Otroligt kul! Vi har just undrat vilka dom otroligt vältränade nya medlemmarna är som vi tittat nyfiket på när vi styrketränat. Nu vet vi. Dom nya yogainstruktörerna. Såklart.
 
Ljuda A när jag andas in. Ljuda U när jag andas ut. Okej, jag greppar. Jag genomför. "Och sedan gör vi likadant fast genom näsan." But hello. Näe, det går ju inte. Släpper det här med A och U och andas bara. Genom näsan. Ny yoga ikväll alltså. Ny instruktör. Nyinflyttad från Ume. Men shit (på Umemål!), hur är det möjligt? Två friska unga till synes helt normala människor. Flyttar hit. Min spontana känsla - kul!! Min spontanta tanke - det måste vara något fel! Förlåt förlåt, såklart det inte är. Det är bara så sällan jag träffar på någon ny utifrån att jag blir helt chockad. Och jag medger, misstänksam. Men mest av allt glad och tacksam. Dom är så välkomna. På riktigt.
 
Passet var bra. Behaglig inspirerande instruktör. Med skönt lugnt umemål. Andningsfokus. Gillade det. Mycket. Nu ska jag testa tjejen hans på tisdag. Tjing.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: