frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Gröna linjen

Kategori: Allmänt

 
 
 
Inte en till jäkla bild på henne på huvudet. Eller yogandes i övrigt. Jag förstår om ni blir less på mina bilder. Särskilt om ni inte ännu själv kan stå på huvudet. Eller inte alls är intresserade. Alla snöar vi in på något. Och det är precis så det ska vara. Jag älskar att stå på huvudet. Jag mår bra av det. Jag blir hög av det. Jag blir glad av det. Småler fånigt, ni vet. Jag får samma känsla som efter ett löppass. Ni skulle säkert också få det. Prova! Om ni är nyfikna. Och bilderna blir mycket roligare. Tycker jag. Och det är ju huvudsaken. Eftersom det är mina bilder. Det hade varit skoj att visa fler bilder på barnen. Men då blir jag lynchad, så det funkar inte tyvärr. 

Jag fick en fråga om yoga främst handlar om att stå upp och ner. Det var ett skämt såklart. Yoga innefattar såklart så mycket mer än huvudstående. Det finns oändliga möjligheter och variationer på utövandet. Yoga handlar främst om att titta inåt, skala bort omgivningen och det gör man bäst genom andning och utmanande övningar. Hitta sina gränser. Och öva. Bilderna tas därför oftast efter ett yoga. 

Jag brukar ju tjata om mina juicer också. För er som är sugna att hoppa på den gröna linjen finns nu råsaftcentrifuger från Philips att köpa till bra på ICA Maxi (i vart fall i Härnösand). 499 kronor istället för 999 kronor ordinarie pris. Supertillfälle! Det är så gott och man blir så pigg. Eller piggare i alla fall.

Idag kom hösten till Norrland. Små fina gul-beiga höstlöv låg på stigen imorse. Och jag hann upp och ut innan molntäcket drog in. Jippie!

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: