frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Resväskan i smyg

Kategori: Allmänt

 
Mitt nya jobb är fantastiskt roligt. Jag är helt slut i huvudet om kvällarna. Maximal ansträngning för mina stackars hjärnceller. Mera avancerade privata beslut överlämnar jag med glad hand till Daniel. Som i och med det tog chansen och bokade en resa för oss till Spanien över jul. En normalt funtad människa skulle hoppa jämnfota och ropa hurra! Men sån är inte jag. Jag ropar: "Vi bara reser och reser! Kan vi inte bara stanna hemma! Va!!??" Som ni märker har jag ibland en tendens att överdriva lite. Och låta en smula bortskämd och otacksam.
 
Ja men, allvarligt. Jag älskar svensk jul. Jag älskar julen hemma. Familj, vänner, snö, julgranar, pomlor, jultomtar, pulkaåkning, julstjärnor, julmat, Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson. Hela jäkla paketet. Jag är en stor julfåne. Det medger jag.
 
Men jag får väl fåna mig innan och efter. Och packa ner lite julpomlor i resväskan. I smyg. Kanske kommer det inte märkas lika mycket att barnen firar jul hos sina andra föräldrar. Jag hoppas det. Daniel tror det här är bra för mig. Bryta mönster och traditioner. Men jag vet inte. Jag är skeptisk. Kanske tinar jag fram om ett tag.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: