frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Springa som Emelie Forsberg

Kategori: Allmänt

 
Det är lustigt med Daniel. Han vill att vi ska kolla på fotbolls-VM, men han somnar efter tio minuter in i matchen. Och jag som inte vill titta egentligen, sitter och skriker. Jag gillar båda lagen, men Italien smäller lite högre. Kan vara kolhydraterna som vilseleder mig, men spela roll. 
 
Vilken natt förresten. Klockan är kvart i ett på natten. Och det är ljust fortfarande. I love it. Jag vill inte gå och lägga mig. 
 
Idag lekte jag Emelie Forsberg. Ja! Vi springer tur och retur Smitingen - Vårdkasberget innan frukost. Vandringsleden. Hurra, vilken bra idé! I värmen. Med solen gassande. Utan vätska. Med ganska mycket stigning i höjdmeter. Snöra på dojjorna bara! Det var nå jävulusiskt jobbigt. Och Daniel hoppade omkring helt oberörd. Jag lät stundvis som en astmatisk otränad gammal tant. Hur irriterande är inte det? Så jag försökte tänka som jag läst att min förebild springgudinnan Emelie tänker, "happiness, inspiration and passion". Det funkade jättebra nerför. Men uppför, nope. Måste helt klart öva på det. Men hur hittar man glädjen i en uppförsbacke? Tänk om man bara kunde ladda ner det i en liten app. Fan va bra det skulle vara.  
 
Dagens brygga. Foto: Daniel Prytz.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: