frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

PRO-festen

Kategori: Allmänt

 
 
Vem släckte lampan? Det är faktiskt mörkt inomhus och spöregn ute. Jag älskar spöregn. Det är så rejält. Inga tveksamheter med vad som gäller. Inte nå mellanmjölk. 
 
Vi hade fest igår. På årets ljusaste dag. Har man ett stort hus som är som gjort för fester måste man tydligen ha storfester minst en gång i månaden. Enligt vissa fastlandsbor. Skjut mig säger jag. Jag skulle gå in i väggen då. Med tanke på att jag inte är helt normal strax innan. Helt hysterisk kan man säga att jag är. Daniel besitter ett under av tålamod. Men en gång per år borde gå. Kanske två. 
 
 
Jag la mig halv fem imorse. Det säger en del. Vi hade kul. Otroligt kul. Det var iskallt ute. Men solen gick aldrig ner. Daniel brassade så hög musik att två av damerna fick sätta på sig hörselkåpor. Under middagen alltså. Festival på ön. En slags förberedelse till Broöppning om några veckor. Jag tror det passar oss att inte bo i hyreshus eller radhus. Vi är för högljudda. Eller rättare sagt, Daniel är för högljudd. Misstänker starkt att han har en vaxpropp i vardera örat. Hur döv kan man bli? Och David förstod inte förrän på slutet att han faktiskt var på en tvättäkta PRO-fest. Surprise, välkommen herr vandrarhemsdirektör.
 
 
 

Kommentarer

  • Calle säger:

    Underbart. If it's too loud you're too old.

    Svar: Eller hur va? :)
    froken_sot

    2014-06-22 | 21:42:07

Kommentera inlägget här: