frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Kidnappad

Kategori: Allmänt

 
 
Jag har blivit kidnappad. Av min dotter och Daniel. Så nu är jag i Norge. I Oslo [Orslo]. Känner mig toklurad. Fast på ett bra sätt.
 
Först tänkte jag vägra. På fullaste allvar. Jag gillar inte överraskningar. I vart fall inte när man precis ska göra något man gått och längtat efter i över en månad. Jag och Olivia ensam på Hemsön. Jag kom från affären. Jag hade shoppat en massa godsaker till oss. Packat in allt i bilen. Tjocktröjor, bikini, tidningar och böcker. Det var bara jag och Olivia som fattades. I bilen. Och då börjar Daniel och hon packa ur allt. WTF!? Nej, vad gör ni!? Nej nej nej. Jag vill inte göra något annat. Jag vill bara ut till Hemsön. Bara jag och Olle. Dom där kylvarorna ska inte in i kylen. Stopp!! Ingen jävla överraskning. Hallåååå!! Och som jag sa till Daniel. "Känner du inte mig överhuvudtaget!?" Över. Huvud. Taget. Va!?
 
Stackars Olivia. Och stackars Daniel. Så svårflirtad i vissa sammanhang. Jag alltså. Trög som en gammal get. Så in i h-lvete tjutskallig. Hello, Backman-Ove. Igen. Men nu är jag på. När jag väl vant mig är jag inte långsur. Tjoho, Norge. Idag ska vi fira Sveriges nationaldag!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: