frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Lite smått och gott

Kategori: Allmänt

 
 
 
Väntar på att min dotter ska komma hem. Det är sent. Vill inte somna innan hon är hemma. Jag ska dessutom hämta henne så det underlättar om jag håller mig vaken. Jag bakar en kaka. För att jag gillar att baka. För att jag för en gångs skull har tid. Brukar inte ta mig den tiden. Sabbade såklart glasyren. Hade inget florsocker. Och i receptet stod inte vad man kunde använda istället. Och skit-internet stängde ner när jag skulle panik-googla på det.

Tänker på vigseln jag var på igår. Det var fint. Bruden strålade. Och såklart brudgummen. Gillade brudens retro-lock. Med flor. OMG. Så vackert. Gillar bröllop. Gillar kärlek. Gillar vänskap. Gillar det högtidliga. Det starka. Det allvarliga. Det lekfulla. Det livliga. Traditionen. (Traditioner.) Hoppfullheten. Tilltron. Förståelsen. Förlåtelsen. Resan tillsammans. Löftet om att någon speciell kommer finnas där. Och försöka i nöd och lust. Även om man är tokjobbig eller superknäpp. Som vi alla är ibland. Även om det från och till är kaos. För så är väl livet mest hela tiden. Oavsett om man är själv eller inte. Det perfekta i att ingenting någonsin är perfekt. I love it!

Det är fint det där. Bräckligheten. I att älska. Att kasta sig ut. Med någon. Det kräver en hel del mod. Och lite annat smått och gott. Kram och lycka till, Anna och Jörgen!

 

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: