frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

I am back

Kategori: Allmänt

 
 
 
Jag är tillbaka. Efter Kreta. Mellanlandning på Arlanda. Malaga. Och bil vidare till dom andalusiska bergen. Hisnande vackert. Och härligt.
 
Det har varit svettigt, enormt intensivt och spännande. Hårt jobb från tidig morgon till sen natt. Möten med advokaten med den tunnaste kavajen jag någonsin sett (hur höll den ihop?), fotbolls- och fotolinsintresserade notarien, stressade men vänliga banktjänstekvinnan och den hjälpsammaste mäklaren ever i alltid lika blommiga kjolar. Jag har skruvat IKEA-möbler, så att jag ett tag trodde att jag fått reumatism. Men nu är det klart. Nu är det vårt. Och vi blev så himla förälskade i det hundra år gamla huset. Vitkalkade väggar. Vinrankor. Granit och trä. Slingrande trappor. Två pytteinnergårdar och en terrass. Amen.
 
 
Nu väntar tvätt, tvätt och tvätt. Och sedan vila. Jag ska göra no thing. Absolut nada. Förutom att äta melon. Massor av melon ska jag äta. Philadelphiaost och oliver. Bada. Läsa. Träna. Vara med barnen. Ligga i hängmattan och titta på det flagnande nagellacket. Eventuellt måla på lite nytt. Lyssna på fåglarna. Och P1 Sommar.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: