frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Hello sunshine

Kategori: Allmänt

 

Jävlar så varmt det är. Idag såg jag för första gången ett litet moln. Kändes lite bra. Intensiv värmeträning för mig. Jag blir så lätt överkokt. Inombords. Bastu fast utomhus. Ni som har sett fru Borglunds bild på min make efter 110 km ultratrail, så känner jag mig då. Behöver kyla ner mitt huvud hela tiden. Jag tror det osar om mig. Kan inte vara riktigt nyttigt. Men innan os-stadiet så är det helt perfekt.

I övrigt så är det fullt upp. Smörja in oss med solkräm. I rätt styrka. På olika delar av kroppen. Det är inte alltid det lättaste. Ibland misslyckas vi. Dricka vatten och kaffe. Glass (för svalkan). Och försöka få i oss salt av olika slag och former. Passar oss som handen i handsken. Hello, himmelriket (chips, saltlakrits och pommes). Äntligen nödvändigt gott.

Ps. På vårt hotell är det inte lämpligt att snacka låtsas-danska. Massor av danskar. Att komma ihåg till imorgon. Ds.

Ps2. Min mamma är galet sämst på Bluff. Skrattar som besatt så fort hon ska ljuga. Mycket olämpligt i det kortspelet. Och att spela Hej knekt passar sig inte i restaurangen. Vi är inte direkt en lågmäld kortspelande familj. Ds2.

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: