frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

More or less

Kategori: Allmänt

 
 
Det finns ett överflöd av roliga planscher. Med ursprung från dom svenska folkhemmen med virkade väggbonader? Med verser och ordspråk. Kanske. "Hem ljuva hem." "Kaffetåren, din bästa vän." Nej. Jag vet inte. Kommer inte på en enda vers nu. Jo men vänta! "Borta bra men hemma bäst." Där satt den.
 
Sedan finns det en del "nya" med tvist. Moderniserade verser. Dom finns också snart i varje folkhem. Andy Warhol till exempel. Han har satt sin prägel på några stycken. Även mitt. "I like boring things." (Den har jag inte. Ännu.) Som ju passar in så kollossalt på dom flesta nu förtiden. Eller inte. Generationen uppkopplad och hundra procent aktiva. Det kanske är så att vi önskar att vi gillar tråkiga saker. Så kan det vara. Så skönt, praktiskt och avslappnat det vore. 
 
Och så dessa nya. "No dancing - except on tables." Den gillar jag.  "Less is more. More or less." Jo, den är lite skojslig också.
 
 
 
Men den här gillar jag. Den passar mig bäst. Vem vill inte ha en extra liten dag mellan lördag och söndag? Det vore härligt. En extra sovmorgon. Det skulle vara gött. No doubt. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: