frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Toaseans

Kategori: Allmänt

 
Idag är en sån dag. Som man helst vill sudda ut. Trolla bort. Sitter på toaletten. Här är det lugnt och skönt. Där ute är det bla bla bla bla bla bla. Och ibland blir det för mycket bla, ljud och snack för att mitt huvud ska palla med. Helst när inte mina egna barn är hemma. Stress. För mig. För dom flesta människor kanske. Overload. När det är mycket överallt. På alla fronter. När tiden för återhämtning blir minimal. Och barnen inte lyssnar, bråkar och är kaxiga.
 
Jag blir stirrig, inåtvänd och har svårt att lyssna. Vill inte prata. Är otålig. Tycker alla är dum i huvudet. Jag glömmer saker. Dom pedagogiska uppläggen låter sig vänta. Med andra ord. Jag blir som en dröm. Not. Fördelen är att det går över. Bara jag får vara lite.
 
Snart är det julledigt. Fyra dagar, sedan paradiset. Men innan dess är det en del som behöver fixas med. Inte minst en packning som ska packas. Som ska täcka både varierande temperatur och skidåkning. Och det här med packning är inte min grej. Min ogrej kan man säga. Men jag klagar inte. Jo, det gör jag. Men ibland behöver man klaga. 
 
Dags att yoga. Min ventil. Förutom wc-besöken.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: