frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Fastedag sju

Kategori: Allmänt

 
Dag sju. S j u. Kan knappt fatta att det snart är över. Att jag snart är i mål. Jag är rätt trött. Jag misstänker att jag tränar lite för mycket. Kroppen orkar inte riktigt. Även fast jag hoppar över alla konditionspass och andra mer fysiskt krävande pass. Kanske är styrketräningen för mycket. Jag har lite svårt för att köra superlätt. Suget efter mat har gått ner. Magen mår bra. Topp. Stelheten har blivit bättre. Nedräkningen har börjat. Halleluja.
 
Idag vaknade jag till en härlig nyhet. Barnen har fått en till alldeles sprillans nyfödd kusin! Vidar. Tänk att det funkar. Det är en gåta. För varje människoliv är ett fantastiskt mirakel. Fattar inte att det är möjligt. Välkommen till familjen Vidar och grattis på födelsedagen, önskar faster! Gillar dig redan.
 
Inte nog med det. Jag och Daniel har bröllopsdag idag. Läderbröllop. Låter lite halvsuspekt. I alla fall. Daniel är rolig. Skulle vilja krypa in i hans huvud en stund. Ingen köper presenter som han. Tre par svarta träskor från Moheda. I riktigt skinn. Såklart. Ett par träskor till vardera hem. (Såklart.) Levererat i en stor champagnelåda i trä. Och ett glatt förväntansfullt leende. En stor varm famn. Shit. Eller ofta. Som Olle skulle sagt. Jag bölade. Såklart. Gör det åt allt möjligt nu förtiden. Hopplöst. Tack, älskling. För all kärlek och omtänksamhet. Varje dag. Förstår inte hur du orkar. Och tack för hela stora paketet. Det ska klappra både lite här och var snart.
 
Ps. Håller fåglarna på att göra sig redo att flytta nu? Ds.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: