frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Jennifer Lopez i Munksjö

Kategori: Allmänt

 
Det var säkert 15 meter i takhöjd och jag kunde inte undgå att se brandvarnaren som satt där uppmonterad bland dom oljemålade kvinnorna i taket. Hur i hela ... har det här gått till? Tänkte jag. Inte om de målade änglarna. Utom om den lilla runda moderna brandvarnaren. Tala om felfokus.
 
 
Munksjö f.d. fabriksområde har väldigt coola byggnader. Det som är kvar. Häftig miljö och rekvisita. Minus föroreningar. Så rolig att fotografera att jag lyckades tappa bort min studiegrupp. Sprang omkring som en tok bland alla hundra ingångar innan jag kom rätt. 
 
 
The sky is no limit. Så kändes det ikväll. På nobelfesten. Miljökämparnas motsvarighet. Vi satte upp nya miljömål och löste världsfreden. Mellan passen hann jag med att träna. Det är konstigt. När jag inte tränat på någon dag känner jag mig så otränad. Och så fort jag tränat det minsta lilla får jag en känsla av att jag är Jennifer Lopez. Ge mig mellanmjölk någon.
 
 
Ps. Extremt kallt. Vid besök om våren bädda in dig själv i ett dunlager. Eller två. Även om solen skiner och det är vindstilla. Ds.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: