frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Hästhippa på Riiby Gård

Kategori: Allmänt

 
Jag luktar häst. Fortfarande. Jag fick rida islandshäst igår och luktar fortfarande idag. Daniel tycker det är sådär. Klart tveksamt. Men jag älskar hästlukt. Stalllukt också. Ladugård. Men i synnerhet hästlukten. Från mulen. Pälsen. Det är så sällan numera. Så när det väl inträffar tänker jag passa på.
 

Möhippe-ute-ritt i tallskog. För en blivande maka. På Jaffe. Jag kommer ihåg min egen möhippa. Vaknade av att en främmande man var på väg upp i trappen ropandes på mig. "Ulrika, det är Per. Kommer du ihåg mig? Hallå, Ulrika!" Herre gud. Satt i sängen. Toksvettig. Nyvaken. Helt borta. Vad fan är det som händer. Det tog ett tag innan jag kom ifatt. Så att säga. Som en jättejobbig superduperjäktigfannuharjagförsovitmiguppvakning. Fast värre. Folk strömmande upp. Ta da! Som väntade på respons. Jag fick lova att ta mig upp. Svettig och BH-lös. Darrig. Oh, yeh.
 
 
Så snälla vi var med Anna. Ingen Per som kom och hojtade. Men heller ingen Sean-Banan som skakade rumpan framför ansiktet. Vilka kära minnen.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: