frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Foodbar till Härnta

Kategori: Allmänt

 
 
 
Halleluja. Äntligen. Som vi väntat på en restaurang i stan som man bara kan svänga förbi för att hänga lite på. Ta ett glas vin. Eller äta något riktigt gott. Inte så pretentiöst. Men inte heller en ölig sportbar. Kvalitet. Modernt. Avslappnat. Trivsamt. God mat. Trevlig personal. En plats där man kan sitta och föra ett efterlängtat samtal utan att behöva viska. Eller där det skulle kännas helt naturligt att sitta själv för att det är så trevligt. Ett superlyft för vår stad. Jonathan (och David) har gjort ett jättejobb, tusen tack och ett jättestort grattis till er!
 

Det enda jag saknade var musik. Jag läste att Matbaren vill profilera sig som ett ställe utan dunka-dunka-musik. Jag var i och för sig glad att slippa höra den sedvanliga Härnta-musiken á la 80- och 90-tal som ofta spelas när jag någon gång tagit mig ut. Men jag hade gärna hört lite schyst loungemusik i bakgrunden. Inte för högt. Och inte heller för lågt. Lagom. För att skapa en skön stämning och modern stadskänsla. Roligt för den som kanske glider in själv för att käka en bit. För att slippa tjyvlyssna på grannarna. Eller bara för att musik gör dom flesta glada och snälla.
 
 
Matbaren rekommenderas absolut. Tipp topp tycker jag. Beställ bord eller glid förbi. Chilla och njut. Ps. Ni glömmer väl inte bort Sågverket? I Rö. Dom serverar middag fredag-lördag, samt brunch lördag-söndag. Ds.
 
 
  

Kommentarer


Kommentera inlägget här: