frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Bloggstatistik och hemligheter

Kategori: Allmänt

 
Igår hade jag 790 unika besökare på min blogg. Det är lite mer än det brukar vara. Jag har på knappt ett år skrivit 503 blogginlägg. 504 med det här inlägget. Igår skrev jag om att jag kände mig förolämpad av att någon kritiserat min gröna dörr. Det blev ett himla hallå. Det är svårt att veta på förhand vad som kommer bli ett uppskattat blogginlägg. Big news. Bad news. Good news. Det är vad det är.  
 
Jag skriver inte för att få många besökare. Men det är roligt när andra människor gillar att läsa min blogg. Det gillar jag. Jag vill inte göra illa andra. Jag vill göra gott. Jag skriver för att jag tycker om det. Det är kul att uttrycka sig. Vara kreativ. Med ord. Bilder. När jag läser gamla blogginlägg minns jag andra saker som hänt ungefär samtidigt. Trots att det som skrivs här är en sådan liten del av mig och mitt liv så blir det en slags hårddisk av ögonblick.
 
En del frågar mig om det inte känns utlämnande att skriva om sig själv. Jag tycker inte det. Jag skriver om det jag är öppen med. Och jag är en rätt öppen person. Inte så hemlighetsfull. Jag bloggar inte om sånt som är känsligt för mig eller andra. Vi har såklart olika gränser för vad som är personligt och privat. Till exempel har jag bloggat om att jag och Daniel försöker få barn. Det är en stor grej. Som betyder mycket. Men det är ingen hemlighet. Det är inte känsligt för oss. Det har varit naturligt att berätta om det. Det har känts bra för oss att andra vet. Det är något vi är stolta över. Att vi försöker. Och kanske viktigt för andra att höra om som är i samma situation. Andra som försöker få barn berättar det inte. För att det är känsligt. Och känns privat. För dom. Och det är okej. Tycker jag. Vi är alla olika. Det gäller att känna av sin egen gräns. Och respektera andras.
 
Min blogg är ett axplock av det som händer i mitt lilla huvud. I mitt lilla liv. Ibland är jag glad. Ibland känns allt åt helvete. Sån är jag. Ibland gör jag bra saker. Ibland inte så bra saker. Ibland är jag stark. Ibland pytteliten och svag. Men jag är. Jag gör. Jag försöker må bra. Jag försöker vara äkta. Jag hoppas att inte trampa på allt för många tår på min väg framåt. Puss.
 
Bilden tagen från gårdagens fikastund på Hemsön.
 
 
 

Kommentarer

  • Calle Sjöblom säger:

    "Att skriva utan att bli läst är som att dansa i mörkret" Ovidius.

    2014-04-24 | 15:04:42
  • froken_sot säger:

    Haha, kanske. Men det kan vara härligt att dansa i mörker också. Kram!

    2014-04-24 | 20:59:34

Kommentera inlägget här: