frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Monkiday

Kategori: Allmänt

 
 
Vaknade sur som en citron. Av ingen anledning alls. Ville bara hålla mig undan. Och hoppades på att ingen vill prata med mig. Gick ut i solen. Som värmde. Det var varmt i luften. Och vindstilla. Och hela Härnösand lyste orange-gul. Av alla lönnarna. Jag har aldrig tänkt på att vi har så många lönnträd. Kanske lyser dom extra mycket den här hösten. Extra klart. Och jag blev lite mindre sur. Sedan body balance. Och jag blev avslappnad. Och trött. Faktiskt lite glad och snäll också. Så att monkitröjan åkte på. Med glada ögon. Mot världen.
 
 
På bilderna. Henke och Edvin myser. Olle slappar.
 
IKEA och Birsta på eftermiddagen. Jag gillar i n t e Biltema. Ännu v ä r r e är Jula. Ursäkta, men fy fan så tråkigt. Det kröp i hela min kropp. Kände mig som en femåring som inte ville vänta alls. När en minut känns som en hel timme. En hemskt tråkig timme. Och alla människor. Jag säger som dansarna igår. No! No! No! 
 
 
Snart hemma. Vårdkasberget tornar upp sig. Som en välkomnande kram. Hej, Ullis! Hej, Härnta! Lite musik på det här. Sen så. Är jag redo för en lördagkväll med barn och vänner. Ps. Jag fattar inte hur det kommer sig att min tonåring och hennes vänner lyssnar på musik som jag lyssnade för 20-30 år sedan. Kul (?) men konstigt. Ds.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: