frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Fyra eller fem gurkor

Kategori: Allmänt

 
 
Juicepressen vi använder heter Philips HR1855 med easy-clean-funktion. Vi köpte den på ICA i år. Jag är jättenöjd med den. Jag har i och för sig inget att jämföra med men den funkar perfekt för mig. Kanske hålet man stoppar frukterna i skulle kunna varit större för att slippa dela grönsakerna. Men den pressar bra och är lätt att diska. Och själva diskningen har jag hört är bökig på många andra juicepressar. Så nästan full pott. Fyra fänkål av fem möjliga. Typ.
 
Det är kallare och väldigt halt. Sladdade fram med bilen imorse trots dubbar. Snart kommer snön hoppas jag. 
 
 
Sista morgonen på ett tag med Askot. Kanske kommer mina armar dra ihop sig till normallängd. Kanske inte. Hoppas. Kommer sakna hans snälla bedjande sälansikte och mjuka päls mot min hand och kind.
 
 
 
 

Kommentarer

 • alicethea.blogg.se säger:

  Grejt! Å tack!

  Svar: Varsågod! :) För barnen kan det vara svårt med för mycket grönsaker från början. Då kan ju börja lite light med frukter och lite snällare juicer. Smyga ner lite ingefära, fänkål eller selleri allt eftersom. Broccoli är tydligen bra för en snällare smak. Renée använder då bara stjälken för att buketterna ger så lite vätska och är bra att använda i matlagningen. Boken jag rekommenderade är superbra. Väldigt inspirerande. :)
  froken_sot

  2013-11-10 | 12:16:12
  Bloggadress: http://alicethea.blogg.se/

Kommentera inlägget här: