frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Windows i fönstret

Kategori: Allmänt

 
 
Vi höll på att frysa ihjäl. Det var så kallt. Trots två grader varmt. Vilka norrlänningar vi är. Men Norrdans danschef mötte oss med ett stort varmt glatt leende. Jag fick ett program i handen och kände hur jag tinade upp. Slappnade av. Och sedan körde det igång. Windows.
 
Jag tjatar om Norrdans. Jag vet. På adventsfika hos min pappa idag berättade jag att vi skulle ner och kolla på Norrdans. Den årliga dansföreställningen i deras fönster. -Norrdans, åh fy fan! Utbrast han. Tänk att far och dotter kan gilla så olika. Och lika också många gånger. Det moderna rytmiska fantasifulla känslosmeckade tekniska ständigt flytande konstnärliga kreativa klassiska humoristiska i Norrdans föreställningar fascinerar. Världsklass i dans. Dom dansarna och koregraferna kan. Tipp topp. På toppen varje år. 
 
Combining two threes:
 
 
Mi...auw:
 
 
 Snowflake:
 
 
 TechNo? Oh yes!:
 
 
Vi frös som bara den. Men det var det värt. Det klapprande ljudet av handskklädda händer som klappade glatt och uppskattande efter danserna var stämningsfullt. Lite Karl-Bertil Jonsson. Och vem gillar inte honom.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: