frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Oväntat besök

Kategori: Allmänt

 
För två år sedan lyfte vårt hustak i stan. Av en storm. Det oväntade händer då och då. Det är naturligt. Jag gillar oväntade besök. Spontanbesök. Finns det något trevligare. Fram med fulkaffet och sedan kan man sitta ner och snacka. Men inte den här gången. 
 
 
Vilken chock när vi kom ut till Hemsön. Liggande träd överallt. Vilken jäkla storm. Stormen Ivar. Skit-Ivar. Våra vackra höga tallar tog han. Ja, inte alla. Men några av dom. Flera stycken. En tall föll mot ett av våra hus. Vi vet inte om den gått igenom taket. Det nylagda taket. Det går inte att se ännu.
 
 
Elen hade såklart gått. Så köket är nu utrensat. Gud så bra. Eller inte. "Min" altan hade klarat sig. Och nya friggeboden. Ingen har skadat sig. Tack, gode gud. Jag är enormt glad och tacksam att vi inte sov därute under stormen. Jag hade garanterat dött av skräck. No more visitors av det slaget, tack. Och det nya nyåret kommer nog inte att ringas in på ön i år som vi tänkt. Det får bli nästa år. Om det inte vankas storm igen.
 
Jag har aldrig varit på julshow tidigare. Förrän igår. Oj, vad folk. Och oj, vad otroligt många extremt berusade människor. Redan innan förrätten. Oj, vad många som spexade till det. Grottmänniskans återkomst, hello. En helt vanlig firmafest enligt Daniel. Jahapp. Jag hade roligt ändå. Vi hamnde i ett trevligt sällskap. Och träffade många härliga glada normala människor. Och showen var jättebra. Efterrätten himmelsk.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: