frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Utbränd Louis

Kategori: Allmänt

 
Kan du tänka dig ett liv utan helger? Utan fri tid. Hur viktigt är det för just dig? Vad vill du att den ska innehålla? Jag älskar min fria tid. Oavsett om det är vardag eller helg. Möjligheten att lägga tid på det privata. Mig, familjen och vänner. 
 
 
Den lyser som bäst när den är helt ren. Oskriven. Så jag kan skriva den själv. Som jag vill här och nu. Ibland bara jag. Ibland tillsammans med andra. Skulle inte klara av att allt går i ett. Funkar inte för mig. Även om det är roliga saker. Som jag mår bra av. Var för sig. Egentligen. Man har oftast väldigt roligt när man bränner ut sig. Var det en klok människa som sa. Kännetecken: att kroppen beter sig annorlunda på ett negativt sätt, sovproblem, humör- och tålamodsproblem. Depression. Listan kan göras lång. Ingen hit. Dit vill jag inte igen. Det kan vara en god investering av dig själv och dom du älskar att hitta en hållbar vardag. Hållbara fridagar. Ett hållbart liv. Inte hela tiden på varandra avlösande 100 meters lopp.
 
 
Och fridagarna i helgen har varit i slapparanda. Laddat energi för veckan som kommer. Hemma i stan och på landet. Sensommarvärme och sol. Bra tajming på den. Great helt enkelt. Bästa ställena idag. På stranden. Och i hängmattan med Daniel. Och samtidigt hördes gladjazz. Toner från ett band som spelade på grannens gård. På lagom håll. Glada toner. "Oh, when the saints go marching in. Oh, when the saints go marching in. I want to be in that number. Oh, when the saints go marching in. Oh, when the moon turns red with blood. Oh, when the moon turns red with blood..." Det var inte igår. Lite Louis Armstrong är aldrig fel. 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: