frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Skitrulle och hopphästar

Kategori: Allmänt

 
Det bästa med Erikshjälpen idag var bilden jag tog utanför. Vi kom dit först av alla. Tio minuter före öppning. Lugnt och skönt. Men bara en massa skräp därinne. 
 
 
Isaac har varit hemma. Halleluja! Bomtjackalack! Lajkaröbin! Alla lyckliga utom storasyster. Kommer ni ihåg storasystern till Lillebror i Karlsson på taket. Så. Ganska bra precis. Minus Stockholmsdialekten. Tonåringar kan vara rätt så verbala med knorr. För att vara lite mild och diplomatisk. Men innerst inne är hon nog lycklig även hon.  
 
 
Skogsprommis med syrran och otroligt fina hopphästen Astrid. Höll på att bli övertrampad. Av henne och syrran. Men annars en himla härlig tur.
 
 
Löppasset. Blätungt. Skitpass. Men i solen och frisk skön luft. Och skorna glada i färgen. Raka vägen hem till en sovlur. I smyg. Medans middagen sattes ihop. Med filtar och tända ljus. Och en del ilskna myggor. Filmen som följde var nog den absolut sämsta film jag sett. Förutom Den där Mary. Den är nog faktiskt sämre. För trött och chockad för att stänga av. Kanske även lite nyfiken. Vad fan händer liksom.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: