frokensotblogg.se

i huvudet på froken_sot.

Mötesplatsen.hk

Kategori: Allmänt

 
 
Vi har en väldig massa konferensrum på mitt jobb. Alla heter dom något som vilseleder en totalt. Typ Högakusten, Brämön, Ådalen, Underverket. Eller Vänta lite. Va? Okäj. Ja det är ett rum. Det skulle kunna infalla sig så att en nyanställd blir lite förvirrad och tycker att myndigheten är lite väl odetaljerad i sin beskrivning. Av mötesplats. I vilket fall bedrar skenet. När man väl infunnit sig på plats.
 
 
Men idag drog vi till Hemsön på arbetsgruppsmöte. På riktigt. Satt i det fria. Pratade miljö och strategier. Såg rovfågel, hackspett och Höga kusten i all sin prakt. Roligt att träffas i en annan miljö. På hemmaplan. Lite läskigt också. Just därför.
 
 
Och hemma tog en makalös sensommarkväll vid. Alla barnen är hemma. Men utspridda. Precis som det ska vara. Upptagna med sitt. Och här har vi startat upp en del nyheter. Mindre socker. Ingen barnyogurt. Bara vanlig naturell med bär istället. VA!!!? Katastrof! Småkillarna måste lära sig knyta skorna. Men åååååå... Hjälpa till i största allmänhet. Varför då?! För att det känns bra i magen att kunna själv. Få mer självkänsla och självförtroende för att man behövs och är viktig i ett sammanhang. För utvecklingens skull. Inombords. Plus att det känns bra i magen som förälder. När man visar vägen. Men låter dom gå och upptäcka den själv.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: